2,3 millioner Skemabrikker til Office365

EasyIQ Office365 blogikon

SkemabrikkerOffice365SkolePortal

 

På skolerne i Skive Kommune oprettes elever og lærerens skema automatisk i deres Office365 kalender. EasyIQ er med til at skubbe skemabrikker fra Tabulex til Office365 kalenderen og skolernes læringsplatform og giver dermed overblikket over den daglige undervisning.

Skemaet vises for eleverne på klassebasis, mens lærerne kan se deres egne undervisningstimer i deres egen kalender.

Det er derfor simpelt for eleverne at se hvilke fag, som finder sted hvor og hvornår samt med hvilken lærer.

Skemaet kan ses både i web-kalenderen, lokal kalender på en pc eller mac samt i de forskellige Office365-apps, såsom Outlook, teams mv.

Lærerne kan dermed planlægge og koordinere deres møder og samarbejde omkring vidensdeling mv., da det nu er nemt at se hvornår der er tid i kalenderen. Flere er også gået i gang med at benytte funktionerne omkring Skype for business i Teams til samarbejdet, som ligeledes spiller sammen med kalenderaftalerne.

Derudover er der lavet et sammenspil mellem Office365 kalenderen med skemabrikkerne og skolernes læringsplatform. Skemabrikkerne som vises i Office365 bliver også vist i ugeplanen i læringsplatformen, hvor skemabrikkerne automatisk kædes sammen med evt. forløb, som ligger i faget i det tidsrum. Det giver både elever og forældre et rigtig godt overblik over hvilke fag og forløb, som afvikles, hvor og hvornår og med hvilket indhold. https://easyiq.dk/ugeplan/

”Det har været en efterspørgsel fra vores kunder, da de gerne ville give deres brugere nem adgang til deres skema i deres Office365-platform, som de bruger hver dag. Derudover er det super brugervenligt, at deres skema synkroniseres til deres mobiltelefoner og evt. apps, som de bruger. Altså de har skemaet med hvad enten de sidder i web’en, på lokal installeret Outlook eller på mobiltelefonen” udtaler Mikael Aagaard Poulsen, som arbejder med salg og implementering hos EasyIQ.

”Lige nu har vi skubbet mere end 2,3 millioner skemabrikker ud til Office365 i samarbejde med kommunale folkeskoler og privatskoler, hvilket helt sikkert kommer til at stige endnu mere desto flere af vore kunder, som vil have automatiske skemabrikker ind i Office365” slutter Mikael Aagaard Poulsen.

Har I endnu ikke set eller hørt om skemabrikker i EasyIQ Office365, så tag fat i os til en snak og gennemgang af skemabrikker i Office365 https://easyiq.dk/skemabrikker-i-office-365/

Lige nu kommer skemabrikkerne fra Tabulex, men vi er også gået i gang med, at kigge på, at hente skemabrikker ind fra andre skemaleverandører.