Webfilter

Hvad må brugerne på jeres netværk?

Med Webfilter kan I fuldstædig holde styr på hvad det er jeres brugere foretager sig på jeres netværk.Skole - Internet Politik

I får ganske enkelt via en intuitivt webportal fuldstændig ejerskab over hvilke regler og retningslinjer der skal håndhæves på jeres netværk. Det vil sige I får muligheder for at spærre for bestemte hjemmesider når brugerne befinder sig på jeres netværk.

Løsningen tilbyder nogle allerede pre-valgte webfiltre, som indeholder de mest gense hjemmesider, fildelingstjenester og lignende, som ikke hører hjemme på et skole netværk. Disse kan med fordel vælges eller du kan også sidde og lave din egne filtre.

Løsningen kan med fordel kombineres med SmartShare, som vil give jer endnu flere muligheder, såsom at kunne se hvad de enkelte bruger laver ude på jeres netværk. Derudover er det også muligt at spærre en bruger, som ikke har overholdt retningslinjerne.

Så tag web-politikasketten på og hold styr på jeres netværk med Webfilter. I vil blive overrasket over hvilke forbedringer denne løsning giver i forhold til oplevelsen på jeres netværk.

Ring 70 30 00 00 eller skriv til salg@easyiq.dk