Minecraft i undervisningen med Office365

Vidste du godt at med et Office365 login via EasyIQ, så er jeres bruger automatisk gjort klar til, at kunne bruge Minecraft Education Edition på Windows 10 platforme og MacOS Sierra platforme? I skal bare have købt licensen til hele skolen eller til dem som ønsker, at bruge det.  E4nLEE0FSs80pW

Kort sagt så er brugerne som er oprettet i Office365 klar til at kunne bruge Minecraft for Education – derefter købes licensen til Minecraft via jeres nuværende licensleverandør, så kan I logge på og lade kreativiteten og en helt ny undervisningsform se dagens lys.

Allerede nu er flere undervisere begyndt at tage Minecraft Education Edition i brug i deres undervisning – og allerede nu er der oprettet Minecraft baner både på engelsk og på dansk, som kan hentes ned og bruges sammen med dine klasser.

Eleverne kan blive sat til at samarbejde omkring at bygge et hus, bygge en 1:1 vindmølle, hvor de får udleveret alle materiale til vindmøllen og har en original vindmølle stående, som de så skal genskabe eller matematikudregninger i procentregning eller rumfang og dimensionsregning. Der er nærmest inden grænser for hvor langt kreativiteten og de spændende opgaver i undervisningen kan nå med Minecraft Education.

EasyIQ Office365 login’et som alle undervisere og elever har giver altså muligheden for at kunne logge på Minecraft Education Edition (M:EE) – det kræver dog, at I får indkøbt licensen til Minecraft Education Edition før brugerne kan logge på.Minecraft_Education_login_Office365

Indtil videre kan licensen købes til M:EE købes af EES-licenskunder – altså kommuner, mens den endnu ikke er godkendt til OVS-ES og CSP – altså mindre skoler. Sidst nævnte er dog under godkendelse og forventes at få adgang. Vi melder ud så snart det er på plads.

Til de skoler som endnu ikke har en Office365 løsning, så kan vi nemt levere vores basis ydelse, så jeres brugere får et login, som automatisk kan bruges sammen med Minecraft education edition. Se mere om vores Office365 løsning her: http://easyiq.dk/office365-til-brugerne/

Du kan læse meget mere om Minecraft Education Edition på siden her: https://education.minecraft.net/ – ligesom vi naturligvis også gerne guider med vores viden og erfaringer omkring dette.