Deling af dokumenter i OneDrive har fået en mindre ændring

OneDrive ikon

Microsoft har lavet en mindre ændring i måden, hvorpå man deler filer med kollegaer, elever eller medstuderende.

Når du trykker Del, så ser deleboksen nu således ud:

Deling1

 

 

 

 

 

 

 

 

Når du klikker på Alle med dette link kan redigere dette element, så kan du vælge, hvilke tilladelser, som skal være på dit dokument.

Deling2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vælger du kun personer i din løsning/skole, så deles dokumentet som du/I hidtil har været vant til og dokumentet findes på personen du har delt dokumentet tils delt med mig liste, mens

Alle med dette link kan bruges eksternt.

Du kan sætte udløb på dit link, så du ikke selv skal huske, at gå ind og fjerne en deling til en person.