I samarbejde med Microsoft tilbyder vi igen Study-smarter sessioner

Klæd dine elever på digitalt med Study Smarter-sessioner fra Microsoft

Digitaliseringen ruller for fuld udblæsning i de danske klasseværelser. Det kræver at man er klædt på til at udnytte de mange muligheder for at samarbejde og lære på nye måder.  Microsoft tilbyder Study Smarter-sessioner som har fokus på at skabe sunde studievaner og ruste brugere til Office 365 fortsætter i det nye skoleår.

Studysmartersession

Folkeskoleelever, kursister og studerende har muligheden for at lære mere om:

  • Præsentationsteknik med PowerPoint/Sway
  • Opbygning af store opgaver med Word
  • Digital notatteknik og samarbejde med OneNote
  • Fildeling, backup og samskrivning med OneDrive

Oplægget holdes af eksperter, der er affilieret med Microsoft, der er specialiseret i at formidle it til unge på alle niveauer.

Betingelser

Study Smarter-oplægget kan bookes gratis. Dog gælder der et krav om, at en forsamling på minimum 50 elever skal deltage i oplægget. Hvis dette ikke er muligt koster det 3.900 kroner. Yderligere kan man tilkøbe ekstra-sessioner samme dag for 950 kroner per session.

Koordineringen af projektet vil ske i samarbejde med de individuelle institutioner om konkret indhold og praktiske informationer.

Tag fat i os fra EasyIQ – så formidler vi kontakt til de ansvarlige hos Microsoft.

Adgang til Clio Online forløb i EasyIQ SkolePortal

Vi har nu fået lavet integration til Clio Onlines læringsforløb, som kan tilgås direkte i EasyIQ SkolePortal.

Rigtig mange af vores brugere er flittige brugere af Clio Onlines fagportaler og har efterspurgt netop denne integration – den er nu tilgængelig og bliver løbende udvidet med forløbene fra Clio i takt med de bliver gjort klar til integrationen. Brugerne vil altså opleve at antallet af tilgængelige forløb under forlaget Clio i Forlags-knappen i EasyIQ SkolePortal løbende vil blive forøget.

Integrationen bliver lavet, så forløbsinfo, beskrivelse, fælles mål, synlige læringsmål, tegn på læring mv. kommer med over og dermed netop kan evalueres på direkte i EasyIQ SkolePortal.

God fornøjelse med Clio Online forløb direkte i EasyIQ SkolePortal.

Se videoen omkring integrationen og hvordan du kan bruge det herunder:

 

Fagportalerne i EasyIQ SkolePortal – Clio Online

Office365 Groups nu som klassesider

Vi har lanceret nye klassesider i EasyIQ Office365 – klassesiderne bliver automatisk oprettet som grupper i jeres Office365 og eleverne får automatisk adgang på baggrund af UNI-C info. Lærerne vælger via et link deres klasser og får den vej adgang og ejerskab for klassesiden/gruppen.EasyIQklassesiderudenu

Grupperne årsrulles automatisk lige som de gamle klassesider.

Grupperne hedder f.eks.: ”2A-gladsaxeskole-Ugrp” og er opbygget ud fra: [klasse]-[skolenavn]-UGrp

”UGrp” står for ”Unified Group”, det er altså denne nye type gruppe/klasseside.

Begynder der at være nogle grupper på din skole, som hedder -UGrp, så vil det sige, at de nye klassesider er rullet på hos jer. Du skal så som lærer bruge linket her for at vælge dine grupper/klasser, som du så bliver medlem af. Eleverne er automatisk blevet tilmeldt deres gruppe/klasse.

Du vælger dine klasser via linket her: http://skoleportal.easyiqcloud.dk/Login/DirectAccess?defaultAction=classes

De nye klassesider indeholder automatisk et fælles filområder, kalender, mail, notesbog og samtalehistorik.

Hvis I allerede har klassesidemodulet, så bliver de nye klassesider automatisk tilgængelig i jeres løsningen inden for kort tid.

Er i særligt interesseret i at komme i gang de nye Group klassesider så skiv det til support@easyiq.dk

Her i ikke købt klassesider, men gerne vil have automatisk opdaterede/årsrullede klassesider baseret på groups, så kontakt os.

N.B. De gamle klassesider bibeholder vi i jeres løsningen indtil I er klar til at skille jer af med dem.

EasyIQ App til iPad er nu tilgængelig i App Store

EasyIQ App til iPad er nu tilgængelig i App Store, som gør det nemt, at tilgå dine læringsforløb i EasyIQ SkolePortal og tilgå dine opgaver/afleveringer i Office365 og GoogleApps.

Arbejdet med alt indhold i ovennævnte kan nu ske direkte via app’en, som gør det nemmere og hurtigere at navigere rundt, opbygge forløb og opgaver mv.

App’en vil løbende blive udvidet med endnu mere indhold – vi hører gerne om dine ideer og inputs til app’en, så meld dem endelig ind til os.

EasyIQAppudenumedgrafik

Alle funktioner lige fra multi-modalitet, videofeedback, forældreadgang mv. virker.

App’en gør det rigtig nemt at arbejde med SkolePortalen eller Opgave/afleveringsmodulet i Office365 og GoogleApps direkte på din iPad.

Du kan downloade EasyIQ app’en via linket her i App Store eller ved at søge efter EasyIQ: https://itunes.apple.com/dk/app/easyiq/

EasyIQ SkolePortal og Office365 Opgave/aflevering – Brillant videooptager og videofeedback

Vi har tilføjet nyt interessant indhold i jeres læringsplatform og i tilvalget Opgave/aflevering i Office365. Det er nu muligt, at bruge vores brillante videooptager direkte i browseren til at lave videoer i forløb, give feedback på et forløb/en opgave eller som elev optage en video som elevaflevering.

Videooptagelse direkte i browseren er altså blevet en nemt og simpelt at gå til for både underviser og elev.
Områderne hvor videooptageren er tilgængelig i indholdsfelterne ”Video” for underviser og i ”Elevaflevering” for eleven, hvor der står optag video – derfor tilgås dit kamera og du skyder videoen, gennemser den og trykker gem, så er din optagelse gemt og klar til at afspille.

2016-05-09_141941

Videooptagelsen er også tilgængelig i fanen feedback, som du finder på det enkelte forløb enten via at trykke ”Evaluering” eller ”Opgaver”. Øverst kan du vælge feedback, hvor du kan optage videoer til den enkelte elev som har arbejdet med forløbet – og eleven kan ligeledes svare med en video. Det er her også muligt, at kommentere på forløbet – ligesom det også er muligt for forældrene til barnet, at optage video og kommentere.

2016-05-09_142058

I vurder forløb i skabelondatabasen vil du også kunne kommentere og optage videoer, hvor du kan fortælle om dit grundlag for vurderingen af forløbet du evt. har taget en kopi af.
Se video nr. 10 på siden her om hvor nemt det er, at optage videoer til afspilning direkte i browseren i EasyIQ SkolePortal: http://easyiq.dk/video-skoleportal/

Hvis du har behov for hjælp, så kan du også tage et kig på vejledningen til EasyIQ SkolePortal på: http://easyiq.dk/skoleportal-vejledninger/